2013. május 17.

Bach esete a Cornflakes-szel (vagy fordítva?)

Ez a bejegyzés most nem valamelyik kreálmányomról szól, hanem a leányomról. Mégpedig a nagyobbikról, aki nagyon szépen furulyázik. És én annyira de annyira szeretem hallgatni, és olyan de olyan büszke vagyok rá, hogy muszáj megmutatnom nektek is.

Márciusban volt az a tehetségkutató házi verseny a zeneiskolában, ahol már másodszorra nyert díjat a Cornflakes névre hallgató kis furulyakwartett, amelynek ő is tagja. Így múlt vasárnap (éppen anyák napján, ami itt május második vasárnapja) ők is felléptek azon a koncerten, amelyet a verseny győztesei a városi színházban adtak.

Ez a felvétel a verseny döntőjén készült. A minősége ugyan távolról sem HD, de ahhoz képest, hogy a telefonommal csináltam, nem panaszkodom rá. A versenyre benevezett műsoruknak egy rövidített változatát játsszák itt, a színházi változatban persze benne voltak az ismétlések is :)
Az én személyes kedvencem a Badinerie (2:10-től), amit mindenki meglepetésére a két lány zenei párbajként mutatott be - ezt sikerült a hónapokig tartó felkészülés alatt titokban tartaniuk, úgyhogy még nekünk is meglepetés volt.
S hogy tudjátok, kire kell figyelni: számomra a piros nadrágos művésznő a sztár.


2 megjegyzés:

  1. Ez valami gyönyörű volt!Gratulálok a Lányodnak és Neked is! :)

    Fiam is furulyázik, zenei általánosba jár, kötelező.Mindig 5-ös belőle. Mellette zongorázik 5 éves kora óta. :) Imádom hallgatni ahogy gyakorol. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük, Patrícia, akkor neked is biztosan sok szép pillanatban volt már részed. :)

    VálaszTörlés