2015. augusztus 21.

Szülinapi akció!

Ezen a hétvégén pont két éve, hogy létrehoztam a Panka’s Pattern-t.
Visszatekintve nagyon elégedett vagyok mindazzal, amit eddig sikerült elérnem: 17 publikált minta a Ravelry-n (közülük néhány a Craftsy-n is), 16 kötős videó a Youtube-on, rengeteg kedves visszajelzés, valamint a munkámat követők és a kézimunkázós barátnők egyre növekvő csapata.
Rengeteget tanulok tervezés közben, és nem csak a kötésről. Arról is persze, új technikákat próbálok ki, sokkal tudatosabban dolgozok és próbálok mindent megtudni a különböző fonalak tulajdonságairól, de emellett a mintaírás más kihívásokat is rejteget. Bár nagyon távol vagyok még az "igazi" fotózástól, lassacskán tanulgatom, hogy mi mindenre kell odafigyelni a kötött modellek fényképezésénél. Mi mindennek kell szerepelnie a mintaleírásban és hogyan. Megtanultam használni különböző szoftvereket és online platformokat. Ízlelgetem az online marketing alapjait is. Egyszóval minden nap tanulok valami újat, és ez nagyon izgalmas.

Mindezt megünneplendő, és hogy megköszönjem nektek a támogatást és a rengeteg segítő tanácsot (amiből nagyon sokat tanulok ám), ezen a szép hétvégén egy kis szülinapi meglepetéssel szeretnék kedsveskedni nektek:
Lépj be a Ravelry-csoportomba (ha még nem vagy tag) ITT , és írd meg a csoportban EBBEN a topicban egy hozzászólásban, hogy melyik mintám tetszik neked a legjobban (csak az ott posztolt hosszászólások számítanak!). Az összes mintámat itt találod együtt: http://www.ravelry.com/designers/pankas-patterns Tedd a kiválasztott mintát a kedvenceid közé (vagyis kattints a kis szivecskére), ha nem tetted ezt meg már korábban.

A jövő hét elején a válaszolók közül öten megkapják a kiválasztott mintát ajándékba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése