2015. november 18.

GAL2015

No, akkor jöjjön a hatalmas hír, amit az előző posztban ígértem.

A Ravelry-n (van még, aki nem ismeri a kötők/horgolók e Mekkáját?) a karácsonyi szezonra készülve Indie Design Gift-A-Long 2015 néven az idén is megrendezik azt a gigantikus online rendezvényt, amelyben független tervezők mintáit lehet egy hétig kedvezményesen megvásárolni, majd másfél hónapon keresztül elkészíteni közös kötések-horgolások keretében. Az eseményt sok-sok játék, és nyeremény is színesíti, és biztos forrásból tudom, hogy aki egyszer részt vesz benne, az a következő évben egészen biztosan nem akarja majd kihagyni ezt a globális, virtuális kézimunkatalit. A hab a tortán pedig, hogy az idén először tervezőként én is résztvevője lehetek ennek a rendezvénynek. A Panka's Patterns résztvevő mintáit erre a linkre kattintva megtaláljátok.

Azok kedvéért, akik szívesebben olvasnak magyarul, mint angolul, a szervezők engedélyével az alábbiakban összefoglalom az eseményről szóló összes tudnivalót úgy, ahogy azt a Ravelry-n is megtaláljátok. (A szervezők kérésére külön meg kell említenem, hogy az összes információ kizárólag a 2015-ös rendezvényre érvényes.)

Ezen a linken található a GAL2015 esemény angol nyelvű fóruma, ahol minden infó összegyűjtve megtalálható, és a közös kötések ill. játékok topicjai is itt lesznek.

Ha szeretnél magyarul csevegni más GAL-résztvevőkkel, illetve nehezen boldogulsz az angollal és kérdésed van az eseménnyel kapcsolatban, akkor szívesen látlak EZEN A MAGYAR NYELVŰ FÓRUMON.

Mi is az az Indie Design Gift-A-Long?
Felkészülés az ünnepekre úgy, ahogy csak kézimunkázók tudnak, méghozzá 335 független tervező (indie designer) exkluzív akciója kíséretében.
Magyar idő szerint november 20. péntek hajnali 2 órától november 28. szombat reggel 6 óráig a résztvevő tervezők mindegyikének 5-20 mintáját 25% kedvezménnyel lehet megvásárolni.
Nyolc különböző közös kötésben/horgolásban vehetsz részt 6 héten keresztül. Lesz rengeteg különböző játék és nyeremény, vagyis garantált a jó hangulat!
A közös kötések a vásárlási akcióval együtt indulnak november 20-án, és egészen szilveszterig tartanak (pontosabban magyar idő szerint január 1-én hajnal 6 óráig). A közös kötésekre be lehet nevezni a résztvevő tervezők összes mintájával (tehát ingyenes mintákkal is), és ráadásként a fizetős mintákból készített (és befejezett!) kézimunkákkal díjakat is lehet majd nyerni. Ha kíváncsi vagy a nyereményekre, EZEN A LINKEN találsz egy kis ízelítőt, az ott látható rengeteg nyereményen kívül pedig 2300(!) ingyen letöltésre jogosító kuponkód is gazdára talál majd.

Melyik tervezők mintái vesznek részt az eseményen?
EZEN A LINKEN megtalálod mind a 335 résztvevő tervező fényképes bemutatkozását.
Ha csak a nevekre vagy kiváncsi, ITT találsz egy betűrendes listát a tervezők oldalaihoz vezető linkekkel.

Mely minták vesznek részt a kiárusításban? 
A fenti fényképes listán minden tervező neve mellett találsz egy linket. Ez elvezet arra az oldalra, ahol a tervező összegyűjtötte az akciós mintáit. A fotók képet adnak az illető stílusáról is, ill. hogy milyen mintákat tervez.
Emellett néhány rendkívül szorgos és kedves angyalka Pinterest mappákat is készített, amelyekben az összes akciós mintát összegyűjtötték kategóriák szerint, hogy könnyebb legyen áttekinteni az egy adott témába illő mintákat (pl. kendők, sapkák, zoknik stb.). A Ravelry oldalán található keresőfunkcióval is rá lehet keresni a GAL2015-ben résztvevő akciós mintákra, és a közös kötésekbe benevezhető mintákra.

Hogyan kapom meg a kedvezményt vásárláskor?
Nagyon egyszerű: az adott minta Ravelry-oldalán a vásárlásra kell kattintani ("Buy it now"), majd fizetés előtt beírni a giftalong2015 kódot. Fontos, hogy az akciós ár csak magyar idő szerint november 20. péntek hajnali 2 órától november 28. szombat reggel 6 óráig érvényes!
Vásárlás után azonnal csatlakozhatsz is valamelyik közös kötéshez vagy horgoláshoz.

Jó készülődést, jó szórakozást, és mindenekelőtt kellemes kézimunkázást kívánok mindannyiunknak! Találkozzunk a GAL-on!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése